Hallitus ja toimihenkilöt 2013

CRYOn hallituskööri 2013

The CRYO board 2013 - In Them We Trust

From left to right: Joel, Aleksi, Marco, Kalle, Perttu, Sami, Antti, Outi, PekkaHallituksen jäsenet
Perttu Vedenoja - PuheenjohtajaPerttu Vedenoja - Puheenjohtaja
"...järvet läikkyi, maa järisi,
vuoret vaskiset vapisi,
paaet vahvat paukahteli,
kalliot kaheksi lenti,
kivet rannoilla rakoili..."

Opintotausta:

Epäyliopistolainen. Mutta hengaa melkeen enemmän lipastolla kuin omassa koulussaan.

Pelitausta:

Cyber ja punk. Pelaa joskus myös jotain muutakin kuin cyberpunkkia, mutta aina kuitenkin eri hiustenvärisiä murhatätejä (aka suicide girlejä). On myös siitä huolestuttava puheenjohtaja, että on monien todistajien läsnäollessa lipsahtanut larppaamaan.

Muuta tärkiää:

Ei koskaan lähetä halko-kutsua ajoissa. Koskaa. Ikinä. Nevö.

Tuntomerkit:

Näyttää hyvältä keskiaikaisessa haarniskassa, mielellään metrisessä lumihangessa tarpomassa. Tosin kiroilee siinä tilanteessa myös aika rumasti.
Outi Tapaninen - SihteeriMarco Tuominen - ?Joel Holappa - Rahastonhoitaja

“Fhtagn!”

Irc-nick, fooruminick: Fjope

Opintotausta:
3. vuoden tietojenkäsittelytieteiden opiskelija ja 2. vuoden aate-ja oppihistorian opiskelija. Haluaisin kyllä opiskella mm. kaikkea muutakin.

Pelitausta:
Kaikki alkoi siitä Afrikan tähdestä, oi muistoja. Ei vaan suurempana inspiraatio nykyiselle pelaamisen ilolle taitavat olla nuo nuoressä iässä löydetyt videopelit, joiden kautta on sitten palattu takaisin juurille. Roolipeleistä varmaan 40k ja Cthulhu ovat iskeneet parhaiten, kummastakin löytyy tietynlaista mysteerisyyttä (ja kultisteja). Kaikki jännä kyllä menee.

Muuta tärkeää:
Ei ole.

Tuntomerkit:
Ihmismäinen olomuoto... yleensä. Rahankiillon voi myös havaita kun CRYO:n lipas löytyy kourasta.Aleksi Nikula - Varapuheenjohtaja

"Kultistit hyökkäävät yhtenä organismina"

Irc-nick, fooruminick:
Tallu

Opintotausta:

Olen 3. vuoden kirjallisuudenopiskelija. Tänä vuonna käyn läpi massiivista ryhdistäytymistä suomen ja opettajaopintojen takia.

Pelitausta:

CRYOon minua vetävät eritoten roolipelit ja seura, mutta lautapelitkin sulavat sopivina annoksina. Peleissä olen fiilistelijä ennen crunch-laskuria. Viihdyn pelaajana, mutta luontoni vetää minua vahvasti pelinjohtajaksi. PJnä kamppailen pitääkseni tasapainon sadistisen ilon ja juonivetoisuuden välillä. Mieluiten pelaan/vedän Rogue Traderia, Dark Heresyä ja Call of Cthulhua, mutta kokemusta löytyy myös Pathfinderistä ja (little bit) Exaltedista. Lisäksi lemmikkeihini kuuluu kasvava örkkijoukko WH40 000 tabletopissa. Tietokone on pyhättöni ja aina pelikunnossa. Tällä hetkellä kiinnostusta tirisee Eclipse Phaseen päin.

Muuta tärkeää:

Viihtyy saunassa. Heittää kehnoa läppää.
Edustaa myös mm. Kultu ry:ssä ja Humanistisessa Killassa.

Tuntomerkit:

Vaihtelevankokoinen parta ja hyvin vahvat lasit.
Pekka Rihko - Tapahtumavastaava

"Niin noh, kyllähän silloin vanhoina hyvinä aikoina Rothschildeilläkin oli seepravaljakoita."
"The art of living is more like wrestling than dancing."

Irc-nick, fooruminick:

Xsi

Opintotausta:

Ensimmäisen vuoden historian opiskelija

Pelitausta:

Piiitkä, paljolti koko lopputeini-iän kestänyt tauko p'n'p -ja lautapelailusta, tietokoneen rooli -ja strategiapelit pysyneet kuitenkin lähellä sydäntä koko ajan. Sinut sekä uuden että vanhan World of Darknessin, (A)D&D:n ja Cyberpunk 2020:n kanssa, uusia tuttavuuksia haetaan. Lautapeleissä suosii pitemmänsorttisiä vääntöjä, muttei ole kranttu.

Muuta tärkeää:

Humanistina kiinnostunut ihmisistä ja kulttuurin eri ilmenemismuodoista. Ihmisenä helvetin huono kertomaan itsestään mitään. Lempiharrastuksena empiirisesti mitattuna akateemishenkinen prokrastinaatio ja sivistyssanat. Väittää lukevansa paljon.

Tuntomerkit:

Se pitkähiuksinen jätkä. HAHAHAHA. Eh. Useimmiten jonkinsorttinen bändipaita peittää orastavaa olutvatsaa.


Hallituksen varajäsenet
Antti VepsäKalle Rantamaula


Sami Frogell - KV-vastaava AKA International Man of Mystery & CRYOonikko

"Mielenkiintoisin ihminen jota et tule koskaan tuntemaan."

Irc-nick, fooruminick:

Dalzedur (vanha: Solar^Icesus)

Opintotausta:

Englantilaisen Filologian kandi (HuK) ja 2. vuoden tietojenkäsittelytieteiden pääaineopiskelija.

Pelitausta:

Lapsukaisena roolipelien ihmeelliseen maailmaan. Toistaiseksi viihtynyt siellä.

Muuta tärkeää:

<3:ntäni lähellä minulle on 2nd Edition AD&D, tosin pelaa nykyään lähes poikkeuksetta Pathfinderia. Viihtyy tietokoneen ja iäkkäämpien pc-pelien ääressä, MUD-pelaaja. Ei ole pelinjohtaja. Se jantteri, joka alotti tiistaiset lautapeli-illat lipastolla vuonna 2007 (ja jotka jatkuvat yhä!). Satunnainen lautapelaaja, mutta useimmat pelit eivät ikävä kyllä pahemmin nappaa muiden kuin tuttujen seurassa, varsinkaan jos ei aikaisemmin ole ko. peliin jo tutustunut.

Sukupolvien rajapinnassa: Minua aikaisemmin CRYOon littyneet ovat vanhoja, minun jälkeeni liittyneet ovat uusia. Absolutisti. Huonoja vitsejä. Syksy-ihminen. Kalajokinen. Kameleontti. Aloittanee joskus Let's Play videoiden
tekemisen.

Tuntomerkit:

Yleensä tummista mainoksettomista / sloganittomista vaatteista, pitkistä hiuksista ja yleensäkin nörtähtävästä elämättömyydestä. Ihmisten ilmoilla liikkuessa vihreä bandana otsalla, habituaalisesti tuota harmaata nimettömän
kasvotonta massaa epäluuloisesti mulkoillen.Toimihenkilöt
Nuppu Soanjärvi - Maracon-vastaava

Quote
"Päivää, täällä on Nuppu Soanjärvi, soittelen roolipeliseura CRYO ry:n asioilla ja ihan sellaista kyselisin, että olisiko teille tullut vielä tietoja niistä nuokkareiden yöpymismahdollisuuksista?"

Irc-nick, fooruminick:

Nubb, Nuppu

Opintotausta:

Opiskelee kasvatustieteiden tiedekunnassa (joka on eri asia kuin humanistinen!) Intercultural Teacher Education ohjelmassa luokanopettajaksi. Erittäin innostunut perehtymään pelinkaltaiseen ja peleillä -etenkin roolipeleillä- opettamiseen. Aiheesta valmistunee kandikin joskus, gradukin sitten sen jälkeen, mutta tuskin sinä tai lapsenlapsesikaan sitä vielä olette näkemässä.

Pelitausta:

Fantsu- ja skifikirjallisuuden kautta liveroolipelaamisen kautta foorumiropejen kautta CRYOon ja pöytäropejen piiriin päätynyt, siellä myös taktisempia lautapelejä kokeillut, seitsämän vuoden World of Warcraft-uraa (EU Bladefist, Yövieraat) yhä jatkava erityyppisten pelien intohimoinen sekakäyttäjä. Mielipeleihin kuuluu jo mainitun WoWin lisäksi mm. Battlestar Galactica-lautapeli, Cyberpunk 2020, Pyöreän Pöydän Ritarit -eri inkarnaatioineen, "Himmelipeli" sekä Sims2 (koska kolmosessa herranjumala saa kaiken pinkillä lehmäkuviolla jos haluaa ja minä en halua!). Itse myös pelinjohtaja sekä pöytärope että larppipuolella ja raidiliideri WoWissa.

Muuta tärkeää ja "tärkeää":

Sääksi sade. Ruuaksi italialaista. Raidausmusiikiksi Youtubesta Sojonen. Luettavaksi Marvelia. Inspiraatioksi Irlanti. Mieheksi menninkäinen. Kirkoksi korpi. Pelinjohtajaksi fasilitaattori (huom, ei fasisti). Opettajaksi pelinjohtaja. Terapiaksi tanssi. Painajaiseksi unirytmi. Ja tonttuja metsät (ja välillä pääkin) täynnä ilman jouluakin!

Tuntomerkit:

Säädä tricorderisi mittaamaan seuraavia: yliaktiivisuus CRYOn hallituksessa, roolipelin krooninen puutostila, liianpitkäänraidaavuus, olematon matikkapää, opettajuus ja naiseus (jos joku yrittää väittää sinulle muuta, kysy sen nimeä ja jos se on Samuli, lyö sitä edes vähän)
Jos kaikki pingaa samassa oliossa, se lienee Nuppu.
Minna Pelkonen - Webmaster

"Möh"

Irc-nick: mistMirth

Tuntomerkit: Hupparit ja teepaidat, pitkät hiukset. Voidaan nähdä pelailemassa lähinnä lautapelejä, joskus kuitenkin pelailee ropejakin. :)